Kexikus

Members
  • Content Count

    1,704
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    62

Kexikus last won the day on October 9

Kexikus had the most liked content!

Community Reputation

556 Jedi Grand Master

5 Followers

About Kexikus

  • Rank
    Jedi Master
  • Birthday 08/15/1994

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

33,524 profile views

Single Status Update

See all updates by Kexikus

  1. I was able to find what's causing my TSL not to start. It's the service called "Windows Audio Endpoint Builder". Disabling that allows me to start the game (GoG or LegacyPC on Steam) just fine.

    The problem is that this service is necessary to have any audio at all in Windows. So now I can either play without sound or with the broken fog from the Aspyr patch... Great, just great.

    1. Show previous comments  3 more
    2. Kexikus

      Kexikus

      It doesn't crash for me either. It just doesn't launch.

      But it's also a recent problem. TSL has been working fine ever since I built this PC with Win 10. It was only last month after a longer modding break that for some reason the GoG version would no longer launch. At that point the legacypc version on Steam was still working but a few weeks later the same thing happened there.

      I don't know why. Reinstalling Windows might even fix it, but I don't want to do that right now.

    3. LiliArch

      LiliArch

      Maybe some Windows update broke something?

    4. Kexikus

      Kexikus

      Yeah, I guess that's it. I wonder why the Steam version worked some weeks longer but in the end it doesn't really matter.

      Maybe some future Windows update will fix the issue but I'm not counting on it.