Hassat Hunter

Bug Reports for TSLRCM 1.8.6 (PC)

Recommended Posts

17 hours ago, ZeldaTheSwordsman said:

That would be appreciated, although it would also be good to post the results publicly since A. that will help more people than just me and B. I already worked around it on this playthrough so my own need isn't urgent.

The "levitating swoop" bug is higher up on my personal concerns list right now. That one's causing a bit of a hold-up for me, it makes competing on Telos and Onderon impossible and since you only get one normal visit to Onderon (and are locked into the Dxun-Onderon line once you start it)... Kinda don't want to head to Onderon until there's a solution. Has anyone seen that bug before, or have any idea what caused it?

I have zero modding experience, so I cannot say for certain the following is correct:

The same trigger that starts the dialog with the thugs (exchthugs01.utt) is the same trigger that checks if they're dead. When you enter the trigger it will initiate the conversation (tr_exch_thugs_01.ncs). When you exit it checks to see if they're dead (tr_exch_thugs_ex.ncs). If they're dead the quest updates (journal entry "InterGRU"). There's also a global number that should be updated (302NAR_ExchThugs_01), but it's not listed in @Hassat Hunter's globals thread so I don't know what it does.

So, you just have to enter then exit the trigger. I have no idea how big it is, I don't know how to read the coordinates.

  • Light Side Points 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please, help!

have a probelem on Onderon with a droid trader. He should have a main quest item - droid head - to sell, but he has not

 

1) When did the problem begin to occur?

onderon


2) Did you install the latest version of the mod?

yes


3) What version of the game do you have? (Steam, 4CD, KotOR Collection?) What region is the game designed for if it's the 4 CD version?

GOG


4) Did you update your game as required by your game's region?

-


5) Did you install this over the previous version(s), or did you perform a fresh installation as required by the TSLRCM's read-me file?

fresh


6) What other mods did you have installed? Please give an accurate list and provide links to each of these mods - even if they are found on this site. (We don't actually know them all!.)


7) Can you be more specific about the error? At what point did it happen?

had a conversation with all cantina npc, got info about droid head. Trader droid have no dialog and no item to sell


8 ) Have you tried re-downloading the mod?

-

this is last one from here

 

9) Have you tried using a different save game?

yes


10) Have you tried starting a new game?

no.

this is the last planet. So it took much time


11) What Operating System do you use? (List Virtual Machines as well if you are using them.)

win 10

 

Shuold I attach any logs?

Edited by Dgt_V

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

had a conversation with all cantina npc, got info about droid head. 

From whom? You must find out that the droid sells droid parts. Do you talk with pilot (Panar, as I remember)?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Senka said:

From whom? You must find out that the droid sells droid parts. Do you talk with pilot (Panar, as I remember)?

@Dgt_V

Yes, it's Panar. Afterward, you get the head by speaking with the droid. It's not in the droid's store inventory.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Senka said:

From whom? You must find out that the droid sells droid parts. Do you talk with pilot (Panar, as I remember)?

 

7 hours ago, AmanoJyaku said:

@Dgt_V

Yes, it's Panar. Afterward, you get the head by speaking with the droid. It's not in the droid's store inventory.

Guys. My bad

thought I spoke to all the npc

Thnx for help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't even install the mod. I've tried it on an external HDD and on my main drive and I keep getting this:

https://gyazo.com/d24fe77b4e753109cdfa1b5c3d23c127

EDIT: Reads - "The drive or UNC share you selected does not exist or is not accessible. Please select another."
I was given no option to select a filepath from the 1.8.6 download on the main page, only language and Install.

Edited by crusdaer_tim

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/16/2021 at 6:29 PM, crusdaer_tim said:

I can't even install the mod. I've tried it on an external HDD and on my main drive and I keep getting this:

https://gyazo.com/d24fe77b4e753109cdfa1b5c3d23c127

EDIT: Reads - "The drive or UNC share you selected does not exist or is not accessible. Please select another."
I was given no option to select a filepath from the 1.8.6 download on the main page, only language and Install.

Did you install it before (and if so, do you still have it in your "Apps & Features"?) or this is the first time you're installing TSLRCM on this particular system?

Also, did you swap any hard drives recently?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Drazgar said:

Did you install it before (and if so, do you still have it in your "Apps & Features"?) or this is the first time you're installing TSLRCM on this particular system?

Also, did you swap any hard drives recently?

This isn't the first installation on this system, no. Not in apps or features, and before I had it installed on the main drive. Now I'm trying to install it on an external HDD. 
When that didn't work, I installed it back in the main filepath and it still didn't recognize it. Even when I put the installer /in/ the directory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, crusdaer_tim said:

Now I'm trying to install it on an external HDD. 
When that didn't work, I installed it back in the main filepath and it still didn't recognize it. Even when I put the installer /in/ the directory.

Are you using the Steam version? There might be a certain mess in your OS registry. Did you try to also uninstall TSL itself and then clean your registry of this game's remnants (like HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\LucasArts\KotOR2) and also TSLRCM's?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Drazgar said:

Are you using the Steam version? There might be a certain mess in your OS registry. Did you try to also uninstall TSL itself and then clean your registry of this game's remnants (like HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\LucasArts\KotOR2) and also TSLRCM's?

It is the Steam version, yeah. I think I may just grab the GOG one, it's less than $5. 
Can you tell me how to do the registry nonsense? Or point me to where I can find out? My computer literacy beyond copying/pasting files and figuring out mod installation is basically zero lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, crusdaer_tim said:

It is the Steam version, yeah. I think I may just grab the GOG one, it's less than $5.

I'm afraid switching the game versions might not fix the issue. 

The registry editor is normally located in C:\Windows\regedit.exe (or you can just type "Regedit" in the search bar at the bottom left of your desktop). Open it, use CTRL+F to search for "tslrcm". If you find any obvious TSLRCM leftovers, delete it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Drazgar said:

I'm afraid switching the game versions might not fix the issue. 

The registry editor is normally located in C:\Windows\regedit.exe (or you can just type "Regedit" in the search bar at the bottom left of your desktop). Open it, use CTRL+F to search for "tslrcm". If you find any obvious TSLRCM leftovers, delete it.

Hrm. So, I found a couple entries. There were a few entries that didn't allow me to delete them - said "unable to delete" or something, even with running as an admin and running normally. While the game was uninstalled on all drives.

Is there any straight-up archive of the TSLRCM files themselves instead of the installer? Or one that lets me pick an install path? I'll keep monkeying around. Worst-case, I'll just try installing it on a laptop and...I dunno, copying and pasting the whole game directory onto my desktop one. That's probably a terrible solution but it's the only one I can think of lol.

EDIT: attached image.

dfce9bfd78a812518bfa384133c69641.png

Edited by crusdaer_tim

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, crusdaer_tim said:

EDIT: attached image.

dfce9bfd78a812518bfa384133c69641.png

Looking at these particular entries it seems you got some TSLRCM trash temp files left in your AppData folder. Since these are just typical "temporary files", you can try getting rid of them by using the default Disc Cleanup tool. Then open the C:\Users\ninja\AppData\Local\Temp and check if anything else left in there.

Note that AppData folder can be "invisible" by default (as a system crap), in that case open File Explorer from your taskbar, then View -> Options -> Change folder and search options. Select the View tab -> Advanced settings -> select Show hidden files, folders, and drives and OK. Now check the Temp folder and see if any crap is still left in there. Once everything is clean, try checking the registry and installing things again.

1 hour ago, crusdaer_tim said:

Is there any straight-up archive of the TSLRCM files themselves instead of the installer? Or one that lets me pick an install path? I'll keep monkeying around. Worst-case, I'll just try installing it on a laptop and...I dunno, copying and pasting the whole game directory onto my desktop one. That's probably a terrible solution but it's the only one I can think of lol.

Well, since you're using the Steam version, you can just use this, or this. But that way might complicate any additional mod using. Or.. you can just download it from there, then copy the necessary files. Just don't forget to unsubscribe from the workshop files afterwards if you plan to use anything else. :lol:

If anything, TSL workshop mods are downloaded in /Steam/steamapps/workshop/content/208580/ by default

Share this post


Link to post
Share on other sites

So yeah, don't know of it's a bug or what. But, not sure if the standard bug reporting is applicable. I dled and installed the 1.8.6 version. It installed fine. But on the main screen of the game it lists it as version 1.8.5. I have no other mods installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Mogymog said:

So yeah, don't know of it's a bug or what. But, not sure if the standard bug reporting is applicable. I dled and installed the 1.8.6 version. It installed fine. But on the main screen of the game it lists it as version 1.8.5. I have no other mods installed.

Not sure if they bothered to update the logo. Use this if that really irks you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Sith Holocron said:

Not sure if they bothered to update the logo. Use this if that really irks you.

Nah, doens't really bug me. Just, wanted to make sure if it was a known thing or not. Or if I did have some kind of real bug issue. If it's just cause they didnt bother to change it, them I'm totally fine with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.