Sign in to follow this  
bobbyjobby

M478EP keeps getting deleted from my PC

4 posts in this topic

Hi I am experiencing a weird issue I have downloaded M478EP 5 or 6 times and stored the installer file in my mods folder in my 1TB internal storage SATA drive. But every time I go to install this mod again, roughly about maybe 6 months to a years time. The folder is empty and windows 7 appears to have deleted or removed the M478EP installer file. Does anyone know whats going on here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably your anti-virus software doing more than it should. Installers like these get often flagged as harmful even though they're perfectly safe and depending on your anti-virus software it might just get deleted to protect your system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably your anti-virus software doing more than it should. Installers like these get often flagged as harmful even though they're perfectly safe and depending on your anti-virus software it might just get deleted to protect your system.

 Ah I will try to add an exception the next time I download it. Been thinking about changing from AVG to another program for a while now as its also causing my pc to frequently freeze and lock up and the only thing I can do is reset the PC then when it reboots I get an update failed message from AVG (This is how I know its the culprit lol).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows PC? Just use M$ native suite.

 

I don't do stupid things on the internet. I have never had a problem with AV software, and I always go free. It is just simpler to be smart and let Windows do its thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this