Jump to content


Photo

K1R 1.2 Impressions and Bug-Reports [READ ME FIRST]


  • Please log in to reply
146 replies to this topic

#41 Badpaladin

Badpaladin

    Jedi Initiate

  • Registered
  • Pip
  • 1 posts

Posted 11 October 2016 - 09:34 PM

1. Happen while trying to install game.

2.Yes

3.Steam

4.NA

5. Fresh install no mods ever before

7. During install it said 1 error and 175 files not copied over. I read almost all the files that did not copy over and they said no file found with that name.

8.Yes

9. No I have only tried new games

10.yes

11. Windows 10



#42 SpoCk0nd0pe

SpoCk0nd0pe

    Jedi Initiate

  • Registered
  • Pip
  • 1 posts

Posted 20 October 2016 - 11:06 PM

Thank you very much for uploading this!

I ran into a bug though. The first time I installed this I ran into the missing Ceeiia bug. Now I reinstalled the complete game installed 1.2, did load an auto save and redid the tournament but now I am stuck at the end of it. I did beat the droid but the quest doesn't seem to advance and the cut scene is bugged. Everyone is lining up but I didn't beat the champ. Unfortunately, there is no way to advance the quest.

Thanks in advance for any help on the matter!

1) During the game, when did the problem begin to occur?
2) Did you install the latest version of the mod? (1.2)
3) What version of the game do you have? (Steam, GOG, 4CD, KotOR Collection?) What region is the game designed for if it's the 4 CD version?
4) Did you update your game as required by your game's region? (4-CD version ONLY)
5) Did you install this over the previous version(s), or did you perform a fresh installation as required by the K1R's read-me file?
6) What other mods have you installed? Please give an accurate list and provide links to each of these mods - even if they are found on this site. (We don't actually know them all!.)
7) Can you be more specific about the error? At what point did it happen?
8) Have you tried re-downloading/re-installing the mod?
9) Have you tried using a different save game?
10) Have you tried starting a new game?
11) What Operating System do you use? (List Virtual Machines as well if you are using them.)
12) IF USING THE GOG OR 4CD VERSION: Can you confirm that you see the K1R Launcher when you launch the game?

1) After the pazaak turnament

2) yes

3) GOG

4) not neccessary

5) fresh install, twice

6) none/few textures

7) I hope the error is specific enough, if not, I would be happy to provide more information

8) yes, twice (see 5)

9) I tried loading a slightly older save, same result

10) no, but it was a fresh 1.2 game

11) win7 pro

12) no. what launcher?



#43 Revanator

Revanator

    Jedi Knight

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 190 posts

Posted 20 October 2016 - 11:11 PM

Thank you very much for uploading this!

I ran into a bug though. The first time I installed this I ran into the missing Ceeiia bug. Now I reinstalled the complete game installed 1.2, did load an auto save and redid the tournament but now I am stuck at the end of it. I did beat the droid but the quest doesn't seem to advance and the cut scene is bugged. Everyone is lining up but I didn't beat the champ. Unfortunately, there is no way to advance the quest.

Thanks in advance for any help on the matter!

1) After the pazaak turnament

2) yes

3) GOG

4) not neccessary

5) fresh install, twice

6) none/few textures

7) I hope the error is specific enough, if not, I would be happy to provide more information

8) yes, twice (see 5)

9) I tried loading a slightly older save, same result

10) no, but it was a fresh 1.2 game

11) win7 pro

12) no. what launcher?

Currently, the only way to progress past that is to repair the droid. Until they fix that bug and release a new version, that is.



#44 Revanator

Revanator

    Jedi Knight

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 190 posts

Posted 26 October 2016 - 01:53 AM

Just started the Pazaak tourney and HK is still in my party.



#45 brawlgasm

brawlgasm

    Jedi Initiate

  • Registered
  • Pip
  • 2 posts

Posted 27 October 2016 - 01:13 AM

Hello, I know this is rather late, but I'm having a problem installing the mod in the first place. I have read the README file and coming straight from it;

"»»»» TSL PATCHER INSTALLATION
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1) Double click K1R_1.2_Installer.exe found in the main directory of the unpacked folder.
2) Click the button labeled Install Mod.
3) Click yes to the box that'll pop up... if you wish to proceed with installation.
4) Watch as all the little file names and progress reports scroll by and wait until the installer is complete."

 

The "​K1R_1.2_Installer.exe" simply isn't there. I have copied over the "dialog.TLK" file as my game is in English, but I cant install the actual mod due to this. after opening the unpacked file, there is only the "source" and "tslpatchdata" folders; neither containing the installer.exe, and the "dialog.TLK", "k1rfaq" and "README" files. the readme does state there is a secondary installer, however I cant seem to find that anywhere.

​any help would be very much appreciated.
 

1) During the game, when did the problem begin to occur?
2) Did you install the latest version of the mod? (1.2)

​A) yes, just downloaded it yesterday
3) What version of the game do you have? (Steam, GOG, 4CD, KotOR Collection?) What region is the game designed for if it's the 4 CD version?
4) Did you update your game as required by your game's region? (4-CD version ONLY)
5) Did you install this over the previous version(s), or did you perform a fresh installation as required by the K1R's read-me file?
6) What other mods have you installed? Please give an accurate list and provide links to each of these mods - even if they are found on this site. (We don't actually know them all!.)
7) Can you be more specific about the error? At what point did it happen?
8) Have you tried re-downloading/re-installing the mod?

​A) yes. three times in fact
9) Have you tried using a different save game?
10) Have you tried starting a new game?
11) What Operating System do you use? (List Virtual Machines as well if you are using them.)

​ A) windows 10
12) IF USING THE GOG OR 4CD VERSION: Can you confirm that you see the K1R Launcher when you launch the game?



#46 Sith Holocron

Sith Holocron

    M4-78

  • Administrators
  • 3,986 posts
  • LocationKodiak, AK (Hoth)

Posted 27 October 2016 - 01:19 AM

You might want to answer the rest of the questions, Brawl.

"Release dates are for those that don't care about quality in mods." - Me
 
Here are my mods. Please rate and leave some feedback if you've liked any of them in your game!

Not approving mods.  PM one of these other folks if you mod is not reviewed within 24 hours.


#47 brawlgasm

brawlgasm

    Jedi Initiate

  • Registered
  • Pip
  • 2 posts

Posted 27 October 2016 - 02:26 AM

i answered all the relevant ones



#48 Fair Strides

Fair Strides

    Aurora Engine Operator

  • Administrators
  • 2,214 posts
  • LocationOregon, USA

Posted 27 October 2016 - 03:32 AM

Brawl: Did you unpack the archive or just open it up in a viewer? This is the first time the installer itself isn't in there, so I'm wondering if the archive was extracted. Also, have you tried re-downloading the mod?

 

The secondary installer never got made as enough issues cropped up for 1.2 that I'll be waiting for the 1.3 version.


(By the way, if you ever want to ask about one of the quotes, feel free to send me a PM)

 

My personal, made-up quote: "To know is good, but to act is better."

"Words are just words, thoughts thoughts, but actions...actions are progress." - Fair Strides

"Intelligence and respect are all it takes to get along fine. Not a bad trade off, huh?" - EwigD from GameFaqs

"And regarding butchering the language, I have been to the internet. The language is well butchered regularly." - Malkior

 

"You can either live with the lies or die with the truth. Who would rather lie to live than die for telling the truth?" - Fair Strides


#49 Revanator

Revanator

    Jedi Knight

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 190 posts

Posted 27 October 2016 - 02:04 PM

Oh, Fair Strides, just played through Kashyyyk and Jolee worked flawlessly! Just thought you'd be happy to know. I'll have a full list of minor bugs once I'm finished my playthrough and will properly fill out the form.



#50 134340Goat

134340Goat

    Jedi Master

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 456 posts

Posted 31 October 2016 - 10:44 PM

So, no matter what I do, I keep getting the same Jolee bug I and a couple others mentioned before, and given the post above, it seems to be entirely random? Huh

 

Anyways, I therefore have an uncompletable game. Is there a certain file or something I can remove from the override folder? I attempted temporarily renaming it, but all that happens is the game crashes when I attempt to go down to the Shadowlands



#51 Fair Strides

Fair Strides

    Aurora Engine Operator

  • Administrators
  • 2,214 posts
  • LocationOregon, USA

Posted 01 November 2016 - 01:11 AM

For the Jolee stuff, you can probably just rename/remove kas_m24aa.mod from the modules folder. The only content in that level was the Jolee stuff and Rulan Prolik's shapeshifting.


(By the way, if you ever want to ask about one of the quotes, feel free to send me a PM)

 

My personal, made-up quote: "To know is good, but to act is better."

"Words are just words, thoughts thoughts, but actions...actions are progress." - Fair Strides

"Intelligence and respect are all it takes to get along fine. Not a bad trade off, huh?" - EwigD from GameFaqs

"And regarding butchering the language, I have been to the internet. The language is well butchered regularly." - Malkior

 

"You can either live with the lies or die with the truth. Who would rather lie to live than die for telling the truth?" - Fair Strides


#52 134340Goat

134340Goat

    Jedi Master

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 456 posts

Posted 01 November 2016 - 02:30 AM

That works perfectly. Thank you!



#53 Warden

Warden

    Jedi Initiate

  • Registered
  • Pip
  • 1 posts

Posted 02 November 2016 - 12:31 AM

EDIT: After further looking, it appears, that this is an issue somehow fixed by enabling v-sync. Will try that. (probably a base game issue then in the first place.) That did indeed work, not sure I understand why in the least, but it did. Sorry to clog the thread with a non-K1R bug report for a seemingly known/work-aroundable issue. 

 

Having an issue with commands and being both unable to interrupt them, and getting locked unable to move. Not sure if it's a bug for standard install as well. If you click on an object/person in the distance, you can't interrupt the order via movement, or move away. The only way to stop the order is to order an interaction with another NPC/object. Linked to it, quite frequently, I find my character unable to move using the arrows/WASD after being given combat orders, and after the combat. I'm able to resolve the inability to move by saving/reloading or entering a new area, but it's just a bit annoying. If there's any sort of permanent fix, I'd love to use that instead. Usually it only affects the character I am controlling, but if I input orders to multiple characters, I can have multiple stuck unable to move except via object interactions. Interacting with an object does not clear the inability to move. 

 

1) During the game, when did the problem begin to occur?

It began from the first combat. 
2) Did you install the latest version of the mod? (1.2)

Yes
3) What version of the game do you have? (Steam, GOG, 4CD, KotOR Collection?) What region is the game designed for if it's the 4 CD version?

Steam
4) Did you update your game as required by your game's region? (4-CD version ONLY)
N/A

5) Did you install this over the previous version(s), or did you perform a fresh installation as required by the K1R's read-me file?
Fresh install. Clean install over unmodded Steam copy.

6) What other mods have you installed? Please give an accurate list and provide links to each of these mods - even if they are found on this site. (We don't actually know them all!.)
K1R, and included Vulkar Base, Jolee/Juhani clothing, Sea Floor Party

7) Can you be more specific about the error? At what point did it happen?
After nearly every combat if I give specific action orders. Uncommon with ranged character actions/orders that can be completed without moving.

8) Have you tried re-downloading/re-installing the mod?
Not as of yet.

9) Have you tried using a different save game?
Yes

10) Have you tried starting a new game?
Yes.

11) What Operating System do you use? (List Virtual Machines as well if you are using them.)
Windows 7

12) IF USING THE GOG OR 4CD VERSION: Can you confirm that you see the K1R Launcher when you launch the game?

N/A


Edited by Warden, 02 November 2016 - 12:38 AM.


#54 134340Goat

134340Goat

    Jedi Master

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 456 posts

Posted 04 November 2016 - 02:33 AM

Not a bug report, but an amusing little consistency error that may or may not have been mentioned before which could possibly be fixed in 1.3

 

You can speak with Carth about his "out of the loop" conversation after finding the Dantooine star map but before talking to the council. So you and Carth discuss the mission you've been given - before you're given it or even really know about it

 

Edit like two days later to avoid double post:

 

What do you know, I've experienced the invincible Lashowe glitch. Was that determined to be K1R or the result of a mod conflict? I don't really have any mods that would affect Lashowe or Korriban at all really



#55 Domino5555

Domino5555

    Jedi Knight

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 291 posts
  • LocationColumbia, SC

Posted 09 November 2016 - 09:16 PM

I've encountered the Lashowe glitch as well. The only other mods that I've got only affect the textures, which are basically High Quality Skyboxes, High Quality Blasters, High Quality Cockpit Skyboxes, High Quality Starfields, Animated Galaxy Map, Animated Ebon Hawk Monitors, and Loadscreens in Color. I installed all of the optional additions in the K1R, and I use a Windows 8 upgraded to Windows 10. The client I use is Steam. Any advice would be greatly appreciated, as I need it in order to progress through my Walkthrough.



#56 Fair Strides

Fair Strides

    Aurora Engine Operator

  • Administrators
  • 2,214 posts
  • LocationOregon, USA

Posted 09 November 2016 - 09:25 PM

Not a bug report, but an amusing little consistency error that may or may not have been mentioned before which could possibly be fixed in 1.3

 

You can speak with Carth about his "out of the loop" conversation after finding the Dantooine star map but before talking to the council. So you and Carth discuss the mission you've been given - before you're given it or even really know about it

 

Edit like two days later to avoid double post:

 

What do you know, I've experienced the invincible Lashowe glitch. Was that determined to be K1R or the result of a mod conflict? I don't really have any mods that would affect Lashowe or Korriban at all really

 

I will be investigating that Carth thing, as that is a humorous oversight. As to the Lashowe thing, look below.

 

I've encountered the Lashowe glitch as well. The only other mods that I've got only affect the textures, which are basically High Quality Skyboxes, High Quality Blasters, High Quality Cockpit Skyboxes, High Quality Starfields, Animated Galaxy Map, Animated Ebon Hawk Monitors, and Loadscreens in Color. I installed all of the optional additions in the K1R, and I use a Windows 8 upgraded to Windows 10. The client I use is Steam. Any advice would be greatly appreciated, as I need it in order to progress through my Walkthrough.

 

You can package the save up and send it to me so I can fix it. Preferably a save right in front of Lashowe (yes, I can still fix it if you're in combat with her in the save).


(By the way, if you ever want to ask about one of the quotes, feel free to send me a PM)

 

My personal, made-up quote: "To know is good, but to act is better."

"Words are just words, thoughts thoughts, but actions...actions are progress." - Fair Strides

"Intelligence and respect are all it takes to get along fine. Not a bad trade off, huh?" - EwigD from GameFaqs

"And regarding butchering the language, I have been to the internet. The language is well butchered regularly." - Malkior

 

"You can either live with the lies or die with the truth. Who would rather lie to live than die for telling the truth?" - Fair Strides


#57 Domino5555

Domino5555

    Jedi Knight

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 291 posts
  • LocationColumbia, SC

Posted 09 November 2016 - 09:28 PM

How are you going to fix a save file? But more importantly, can't you just edit the file with Lashowe so I don't need to keep sending you save files?



#58 Fair Strides

Fair Strides

    Aurora Engine Operator

  • Administrators
  • 2,214 posts
  • LocationOregon, USA

Posted 09 November 2016 - 09:42 PM

How are you going to fix a save file? But more importantly, can't you just edit the file with Lashowe so I don't need to keep sending you save files?

I'm going to open the save file's Korriban levels as if they were normal modules and then edit Lashowe's character in the .git file to make sure the Min1HP and Plot settings are set to 0, and do so if they aren't. Then reverse-pack the files to get back to the normal save file.

 

I currently don't have K1R installed at the moment and the laptop can't play the game anyways, so this fix works until tomorrow when I'm at home on my modding computer.


(By the way, if you ever want to ask about one of the quotes, feel free to send me a PM)

 

My personal, made-up quote: "To know is good, but to act is better."

"Words are just words, thoughts thoughts, but actions...actions are progress." - Fair Strides

"Intelligence and respect are all it takes to get along fine. Not a bad trade off, huh?" - EwigD from GameFaqs

"And regarding butchering the language, I have been to the internet. The language is well butchered regularly." - Malkior

 

"You can either live with the lies or die with the truth. Who would rather lie to live than die for telling the truth?" - Fair Strides


#59 134340Goat

134340Goat

    Jedi Master

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 456 posts

Posted 10 November 2016 - 12:02 AM

Afraid I've long since saved over it, and I just let her take the holocron. I think Uthar likes it more when you take revenge and murder her afterwards anyway. Or maybe every prestige gain is equal



#60 Galeli

Galeli

    Jedi Initiate

  • Registered
  • Pip
  • 3 posts

Posted 12 November 2016 - 11:04 AM

I'm just trying to start playing with this mod but it seems I'm doing something wrong...

 

1. Haven't actually started the game because there is no impossible difficulty option.

2. Yes

3. 4CD

4. Yes

5.Fresh

6.No other mods, just trying to get this working.

7.Simply put when I install the mod it says: "Done. Changes have been applied." But when I open the game I see nothing different and there is no option for impossible difficulty.

8. Yes.

9.N/A

10.N/A

11.Windows 8

12. I do not see any K1R launcher when I launch the game. That is part of the reason why I think there is something wrong along with the fact that there is no impossible difficulty.

 

So if I start playing, at what point do I certainly know that the mod is not working? And just to make it clear I'm no professional at this so there may well be something that I'm doing wrong. But the mod installer says that everything was done so I don't know what else to do.

 

Thanks for any help!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users